Х Банер - Бизнес

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} х банер от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Х Банер

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

X банерът е лек, сгъваем и удобен за транспортиране рекламен материал за събитието Ви. Материалът, от който се изработва X банерът е винил (плътен материал, използван най-често за външни материали) и се печата едностранно с опция за многоцветен и едноцветен печат. Този тип банер използва размера 80x180cm, към който може да се добави стойка със същия размер.

X стойката на банерът се разпъва под формата на X и банерът се закрепя на 4-те изхода на стойката. При поставяне на X банера, винилът трябва да се изпъне на стойката, за да се фиксира позицията му.

E(X)CITING!

Какво представлява стойката за Х банерът и какъв размер е? – Стойката за X банерът представлява алуминиева база с структурата на буквата Х. Тя може да се разпъва и позиционира на по-неравни терени. Банерът се закача в 4-те изхода на стойката и по този начин се разпъва на нея.

Какъв е материалът на банера? – Х банерът използва винил (съставните му компоненти са PVC и полиестерна тъкан). Винилът е широкоразпространен в рекламната сфера, поради издръжливостта му на външни условия.

Рол банерът съдържа ли калъф за транспортиране? – Да, комплектът на Х банера включва банер (винил), стойка и калъф за съхранение, с дръжка, удобна за носене.

Подходящ ли е Х банерът за събития навън? – Да, препоръчваме Ви да използвате Х банерът при по-нестандартни условия, заради по-стабилната си основа, удържаща на вятър и неравни терени.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения