Флагове - Бизнес

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} флагове от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Бизнес продукти

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Виждат се отдалеч и създават усещане за свобода и динамика. Флаговете рекламират офиси и магазини. Украсяват щандове на изложения. Създават атмосфера на музикални фестивали. Пренасят се лесно, използват се многократно.

Както и да го погледнем, многофункционален и практичен продукт. Текстилът, от който се изработват, е качествен и устойчив на атмосферни условия. Печата се едностранно, като леката прозрачност на плата прави флага видим и от двете страни, което е предимство.

Плажен флаг, флаг капка или банер флаг? Изборът е ваш. Предлагаме всеки от тях в различни размери. За да ги разпънете, ще са ви необходими пилон и стойка. Разгледайте различните аксесоари и изберете базата според мястото за монтаж.

След като поставите флага, той вече работи за вас!

Каква е разликата между различните флагове? – Различните модели флагове се различават основно по своята форма. Изборът кой модел да изберете е изцяло по ваше предпочитание. Плажният флаг е най-разпространеният модел. Флаг Капка е интересен с по-нестандартната си форма, а Банер флагът е предпочитан от бизнеса за поставяне пред хотели, офис сгради и изложения.

Кой размер флаг да избера? – Най-популярните размери са M и L, които са подходяши за външна и вътрешна реклама в повечето случаи. Размер S е предпочитан, когато мястото и височината са ограничени, а XL - когато пространството е огромно и наистина искате да бъдете забелязани отдалеч.

Какви видове бази има и коя да избера? – В зависимост от основата, на която ще бъде поставян флагът (твърда основа, земя, пясък) предлагаме различни видове бази - водна база, метална база, гумена база, PVC свредел и крос база. Всяка има своите предимства в различни ситуации и условия. Консултирайте се с нас за повече информация.

Какво включва цената на рекламния флаг? – Цената на флаговете се определя от размера (S, M, L или XL) и включва печата и шиенето на самия флаг. Цените за пилона и различните видове бази са с допълнителна стойност - в сайта ни ще намерите повече информация.

Мога ли да поръчам само флаг, без пилон и/или база? – Да, можете да поръчате само печат на флаг. Ако вече разполагате с пилон и база, може във времето да подменяте само флага, което е практично решение.

Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения