Етикети за дрехи - Етикети

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} етикети за дрехи от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Етикети за дрехи

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Етикетите за дрехи допълват продукта по специален начин и добавят персонализирана стойност за потребителя. Дизайнът на етикетите към дрехите прави впечатление, когато е цветово комбиниран и подчертава бранда, заедно с каузата му.
В print.bg можете да откриете стандартните размери (А7 (74x105mm), A8 (52x74mm), 85x55, 90x50, 90x55mm) крафт, релефни и стандартни хартии и допълнителни покрития (едностранен и двустранен мат/гланц ламинат).
Има опция и дупчене в горната част на етикета, заедно със заобляне на краищата. 
Остава ви само да добавите интересни връзки и да ги поставите в любимия шев. Подберете материалите за Вашият етикет за дрехи.
Съставете своята „малка черна рокля“!

Стандартното завършване на етикетите за дрехи с дупчене ли е?Стандартното завършване е без дупчене, но при вторият избор от падащото меню на завършване, можете да изберете опцията Заобляне и дупчене.

Предлагате ли връзки към дупченето? – За съжаление, не предлагаме връзки към етикетите, но винаги можете да подберете цвета на етикета спрямо връзката си.

Какъв е препоръчителния размер при етикетите за дрехи? – Обикновено стандартният размер 90х50мм се използва най-често за етикети за дрехи.

Защо не мога да съчетавам крафт хартия с ламинат? – За съжаление, структурата на крафт, метализираните и релефните хартии не позволява дълготрайното задържане на ламината върху повърхността на хартията. Но винаги можете да използвате хромови хартии с ламинат.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания.Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения