Премиум визитки - Визитни картички

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} премиум визитки от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Премиум визитки

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Визитните картички са етикет в бизнеса, който не бива да се подминава. Спецификата на предлагания бизнес може да се предаде и върху визитката – презентиране на арт студио чрез предаване върху хартията пръски от маслена боя или текстура на златен лак при бижутерството – идеите могат да се реализират едностранно и двустранно. Предлагаме и заоблени краища, които са възможен завършек за всеки вид визитка. 

·    Премиум визиткиспециални многопластови и металик хартии с многоцветен/едноцветен печат. Размерите са – 50x85, 85x55, 90x50, 90x55 и квадратен 50x50mm

Специално отношение към бизнеса – премиум визия!Какъв е препоръчителният размер при премиум визитки? – Обикновено премиум визитките използват по-различни размери от стандартните –  85x55мм и 50x50мм.

Каква е разликата между стандартни, премиум и луксозни визитки?Стандартните визитки използват стандартни размери и хромови хартии.

Премиум визитките са със специални трипластови, крафт, металик и релефни хартии, върху които печатът е по-впечатляващ.

Луксозните визитки изполват хромови и плайк хартии, с многоцветен/едноцветен печат. Върху печатът има опция за добавяне на златно, сребърно или релефно фолио.

Мога ли да поръчам визитката ми да е със заоблени ъгли? – Разбира се! Изберете списъка на секцията Завършване и втората опция е Заоблени ъгли.

Каква хартия подхожда на премиум визитките? – Бихме Ви препоръчали да изпробвате TriPlex Pastel или IceGold 300 gsm. Печатът върху тях изпъква и прави визитката неповторима.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения