Рекламни пирамиди - Бизнес

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} рекламни пирамиди от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Рекламни пирамиди

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Срещали сме много пъти рекламните пирамиди в любимия ресторант. Нови продукти, специално меню, напитка на фокус, всички те се рекламират чрез пирамиди. Как иначе ще отличиш свежите идеи?
Обикновено са съставени от един вид хартия (хромови мат/гланц 245-350 гр), която при сгъване и залепване в долната си част, образува пирамида. Печатът е едностранен като имате опция за добавяне на мат/гланц ламинат. Предлагаме основни два размера 105x150mm и 100x170mm. Възползвайте се от цялото печатаемо поле.
Удобният и интересен външен вид на пирамидата я прави атрактивна и практична както за клиенти, така и за ресторантьори.
Отличете новите предложения!

Какъв размер е подходящ за рекламните пирамиди? – И двата размера – 105x150mm и 100x170mm са подходящи за рекламни цели като препоръчваме да се поставят на видими места, достъпни до потребителите.

Каква е подходящата хартия за рекламните материали? – За по-стабилна структура препоръчваме да използвате 350 гр. мат/гланц хромова хартия.

Имат ли възможност да се съхраняват сгънати? – Да, рекламните Ви пирамиди ще бъдат слобени и залепени, а при получаване на поръчката те ще са в прибран сгънат вид за по-лесно съхранение. При разопаковане Вие ще можете да си ги разпънете на място или да ги съхранявате за постоянно в сгънат вид.

Печатът едностранен или двустранен е? – За момента предлагаме едностранен печат само върху лицевата част на рекламните пирамиди.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения