Стенен еднолистов календар - Календари

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} стенен еднолистов календар от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Календари

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Стенният еднолистов календар е функционален начин да следите датите и месеците директно във вашата стая или офис. Можете да отпечатате любимият си пейзаж и върху него да добавите месеците от годината минималистично – само с цифри и букви. Или пък да е разделен по 6 месеца в двете половини му половини. Ваш избор. Дизайнът идва от вас, идеите също, а от нас размерът и хартиите – можете да избирате от цяла гама хартии с различен грамаж и допир мат/гланц, както и размер A3+ (310x440mm). 
Добавихме и опция за дупчене за по-лесно окачване.

Размишлявайте на воля!

Къде мога да поставя логото си? – Зависи от рекламния Ви файл и впечатлението, което искате да оставите, но предлагаме да поставите дизайна си по цялата дължина на календара, а месеците да са в долната или страничната част, за да се насладите и на изображението през цялата година.

Каква хартия е подходяща за стенния еднолистов календар? – Препоръчваме Ви за календара да изберете между 300-350 гр. хромова мат хартия, за да се задържи по-добре на стената.

Има ли опция за продупчване? – Да, разбира се! Изберете втората опция при секция ЗавършванеДупчене. Диаметърът на дупката е стандартен – 4 мм.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения