Етикети за бутилки - Етикети

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} етикети за бутилки от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Фирмени етикети

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Бутилките вино са комплимент за всяка вечеря. Етикетът на бутилката е страхотно допълнение към него и е елементът, към който се насочва вниманието на потребителя. Допирът на етикета е важен за впечатлението, което ще остави.
В print.bg ще откриете стандартни размери (А7 (74x105mm), A8 (52x74mm), 85x55, 60x90, 100x85 и 100x100mm), самозалепващи хартии PVC, прозрачен стикер и сатен мат, както и специалният ни Antique white стикер.
Можете да допълните допира на етикета с мат/гланц ламинат. Цветността може да бъде както едноцветна, така и многоцветна.
Етикетът е вино!

За какви видове бутилки могат да паснат етикетите? – Най-често използваните бутилки, пасващи си с етикетите ни, са за вино и са тип „Бордо“ с високо рамо, тип наклонено рамо, тип пенливо вино и шампанско с  по-широко дъно.

Какъв е подходящият размер на етикета? – Препоръчваме Ви първо да изберете бутилка и да измерите на-високата и най-ниската ѝ част – така ще прецените по средата колко площ можете да поставите. В повечето случай А7 (74x105mm) и 90x50mm си подхождат с бутилките.

Каква хартия е подходяща? – При по-специален случай Ви препоръчваме да приложите релефен стикер Antique white или самозалепващо pvc фолио сатен – страхотни са на допир. При по-обикновенен стикер можете да заложите на класическото pvc фолио и да добавите ламинат върху него.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения