Каталози - Маркетинг материали

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} каталози от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Маркетинг материали

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Каталозите са многолистови изделия, създадени за Вашите бизнес потребности. Те могат да бъдат съставени до и над 48 страници (8, 12, 16, 20, 24, 28, 32, 36, 40, 44, 48...страници, кратни на 4) и служат за подредба на поименно, продуктово или ценово изложение. Страниците на каталозите, заедно с меката корица се лепят с помощта на термолепило. Размерите, които предлагаме са:

·         А4 (210x297mm)

·         A5 (148x210mm) портретно или пейзажно

·         A6 (105x148mm)

* Моля, имайте предвид броят страници и грамажът на хартията, които правят обема на тялото. Спрямо тези елементи се образува и гръбчето на каталога (средата на страниците), която вавира от 1 мм до 10 мм. При поставяне на лого или надпис на гръбчето, ще има значение разположението и големината им.

Какъв е най-често използваният размер при каталозите? – За каталози най-често се използва формат А4 (210x297mm) и А5 (148x210mm).

От колко страници е препоръчително да бъдат съставени каталозите? – За максимален ефект на каталога, препоръчително е между 32-48 страници. Обемът между тези страници е стандартен и елегантен.

Каква е препоръчителната хартия за тяло и корица на каталозите? – Препоръчваме Ви да изберете хартия за тяло между 130-150 гр. хром мат/гланц с корица 250 гр. хромова мат хартия.

Как се лепи корицата за тялото? – Използва се термолепило, което при нагряване се нанася на гръбчето на страниците и ги залепва, заедно с корицата.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения