Трисекционен работен календар - Календари

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} работни календари от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Работни календари

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Трисекционният работен календар се отразява и на настроението през цялата година. Редуването на месеците ни държи в течение на времето. Разбира се, можете да направите дизайна по Ваш вкус, но препоръчваме да се съобразите с вместването на изображението/бранд дизайна на фирмата в горната половина на календара (главата на календара). Тя е с печатна площ 370x230mm. Цялостният размер на трисекционния работен календар е 370x820mm, включващ три блокчета по 12 месеца, закрепена на задна подложка и рекламна глава. Трисекционният работен календар се предлага с дупка с диаметър 6 мм в горната половина за по-лесно окачане. Хартията за подложката на работния календар е едностранен хром 245 гр, а за блоковете с месеците – офсетова 80 гр.

Специфичното на календара е, че няма перфорация на блоковете с месеците, въпреки това лесно можете да откъснете отминалия месец. Календарът е в коплект и с прозорче за отбелязване на конкретния ден от месеца.

Какво представлява трисекционният работен календар? – Трисекционният работен календар представлява календар със задна подложка, върху който са закрепени три блока с по 12 месеца, които могат да се откъсват. Част от него е и рекламната глава, която се закрепя в горната половина и върху нея се печата Вашият дизайн. Този календар е без перфорация и към него е прикрепено прозорче за преместване на конкретен ден. Цялостният размер на календара е 370x820мм, а рекламната глава е 370x230мм.

Къде мога да поставя логото си? – Логото или планирания дизайн можете да поставите в горната част на календара (главата) с размер 370x230мм.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения