Настолни календари пирамида - Календари

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} настолни календари пирамида от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Настолни календари

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Настолните календари пирамида са идеално допълнение за бюрото ви. Отместване поглед от компютъра и вече знаете днешната дата. Чрез тях ще сте наясно кога имате ангажимент и ще ви държи спокойни в динамичното ежедневие.
Разбира се, можете да направите дизайна по Ваш вкус, но препоръчваме да вместите календарните дни в долната половина на страницата, за да имате достатъчно пространство за дизайна на фирмата в горната половина.
Настолните календари се предлагат със спирала (черна, бяла или сива) . Добавена е опция за корица, затваряща календара и предпазваща листата от износване. 
Хартиите са стандартни 130, 150 иъ170 гр. хромови мат/гланц с възможност попълнение едностранен мат/гланц ламинат. Размерите, от които можете да изберете са:
 • A5 (148x210mm) портретно или пейзажно
 • 195x150mm портретно
 • 150x195mm пейзажно
 • 170x100mm портретно
 • 100x170mm пейзажно
Времето лети, докато работите!

Какъв е най-често използваният размер при настолните календари пирамида? – Настолните календари пирамида използват най-често А6 (105x148mm).

Къде мога да поставя логото си? – Зависи от рекламния Ви файл и впечатлението, което искате да оставите, но предлагаме да поставите логото си в горната част от листа на календара или при избор на 13 листа (12 календарни и 1 за корица) можете да поставите логото си върху корицата, тъй като е видима отпред.

Каква хартия е подходяща за настолните календари пирамиди? – Можете да изберете 130 гр. хромова мат хартия за тяло, а за корица двустранен хром 245 гр.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
 • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
 • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
 • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
 • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
 • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
 • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения