Стенен многолистов календар - Календари

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} стенен многолистов календар от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Стенен многолистов календар

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Стенният многолистов календар се отразява и на настроението през цялата година. Редуването на зимни и пролетни пейзажи ни държи в течение на времето. Разбира се, можете да направите дизайна по Ваш вкус, но препоръчваме да вместите календарните дни в долната половина на страницата, за да имате повече място за изображението/бранд дизайна на фирмата в горната половина.
Стенният многолистов календар се предлага със спирала (черна, бяла или сива). Добавена е опция за корица, затваряща календара или подложка за гърба, предпазващ листата от износване
Хартиите са стандартни 150 и 170 гр. хромови мат/гланц с възможност попълнение едностранен мат/гланц ламинат. Размерите на календара са A3 (297x420mm), A3+ (310x440mm) и A4 (210x297mm).
Разлистете сезоните!

Стененият многолистов календар продупчен ли е? – Да, разбира се. Към себестойността на календара е добавено дупченето на хартията и слагането на спирала.

Двустранен ли е печатът? – При календарите, поради разлистването на месеците, двустранния печат се счита за излишен, ето защо едностранният печат е винаги добра идея.

Какво е предна корица? – Лист, представляващ заглавен лист на календара с идентично хартия като тялото. Поставя се пред Януари месец, за да обобщи съдържанието на календара в по-малки изображения на предстоящите листа.

Какво е задна подложка? – Лист (едностранен хром 245 гр), предпазващ листата с месеците в задната им част. Задната подложка също стабилизира календара при поставянето му на стената. 

Каква хартия е подходяща? – Предлагаме Ви за тялото с месеците хартията да е 170 гр. хромова мат, както и за предната корица. Задната корица е с фиксирана хартия  (едностранен хром 245 гр).

Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения