Карти за игра - Покани и картички

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} карти за игра от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Карти за игра

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Картите за игра са за смелите мечтатели, които превръщат идеите си в реалност!

Можете да отпечатате специални карти за игра с дизайн за сантасе, белот или детска игра в тесте от 50 бр. с размери 100х150мм и 90х60мм.

Картите са със заобляне на ъглите с диаметър 6 мм и могат да бъдат както с различен гръб и лица, така и с еднакви гърбове и различни лица.

Кутия към картите може да се добави в различна секция от сайта, която ще бъде със заглавие Кутии за карти за игра, но очаквайте скоро да бъде в сайта ни.

Игрите са ценно прекарано време за ума – почивайте си играейки!

Какъв е най-често използваният размер при картите за игра? – Картите за игра използат 2 основни размера – 100х150мм и 90х60мм

Двустранен или едностранен печат да избера? – Зависи от файла и посланието, което искате да предадете, но предлагаме двустранен печат – най-търсен и творчески експресивен.

Каква е хартията за картите? – Картите се изработват с 350 грамова хромова мат хартия, която е най-подходяща за карти,също така има възможност и за мат/гланц ламиниране и на допир е по-качествена.

Какво представлява ламинатът? – Ламинатът е допълнителния слой, който защитава картите от външни влияния като вода или надрасквания. Може да бъде мат, гланц или сатен, в зависимост какъв финиш искате да има. Силно препоръчваме да се използва ламинат, за да се запазят по-дълго време картите.

Защо са в тесте по 50 бр.? – Най-честата бройка на карти е 50 бр. и предлагаме директен вариант за печат на тесте с 50 карти.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения