Широкоформатни PVC стикери - Стикери

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} широкоформатни pvc стикери от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Широкоформатни PVC стикери

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Стикерите са един от най-яките продукти. Могат да се залепят на почти навсякъде, креативни са и привличащи погледа.
Стикерите могат да бъдат и закачливи, в случай, че ги изработвате за културно събитие или допълнение към мърч, който развивате. И в двата случая, вземете под внимание размера и структурата на стикера.

Широкоформатните PVC стикери са ориентирани към залепянето им върху външни повърхности – витрини, стъкла, табла и други гладки външни повърхности. Използват се стандартни размери от А0 до А4, нестандартни форми и визии. При тях има опция за рязане по контур, с подложка (на лист с отлепяне от листа). Хартията е широкоформатно самозалепващо PVC фолио мат/гланц.

За нуждите на бизнеса!

На какви повърхности могат да се лепят стикерите? – Леплилния слой на самозалепващата хартия позволява да на стикерите да се залепят на почти всички повърхности – стена, дърво, PVC, хартия, стъкло, плексиглас, гума и пластмаса. Единствено върху метал е възможно стикерът да не се закрепи за дълго.

Какъв е подходящият размер на PVC стикер? – Препоръчваме Ви първо да изберете повърхност, после да измерите най-високата и най-ниската ѝ част – така ще прецените по средата колко площ можете да поставите.

Каква хартия е подходяща? – При по-специален случай Ви препоръчваме да приложите самозалепващото PVC мат, а при по-обикновенен стикер можете да заложите на самозалепващото pvc фолио гланц.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения