Луксозни визитки - Визитни картички

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} луксозни визитки от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Луксозни визитки

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Визитните картички са етикет в бизнеса, който не бива да се подминава. Спецификата на предлагания бизнес може да се предаде и върху визитката – презентиране на арт студио чрез предаване върху хартията пръски от маслена боя или текстура на златен лак при бижутерството – идеите могат да се реализират едностранно и двустранно. Предлагаме и заоблени краища, които са възможен завършек за всеки вид визитка.

Визията можете да си я представите с:

· Луксозни визиткиизползват хромови и плайк хартии,с многоцветен/едноцветен печат. Върху печатът има опция за добавяне на златно, сребърно или релефно фолио. Размерите са – 85x55, 90x50, 90x55 и квадратен 60x60mm.

Луксът блести!

Какъв е препоръчителният размер при луксозните визитки? – Луксозните визитки могат да използват стандартните или по-различни размери –  85x55, 90x50 и 60x60мм.

Каква е разликата между стандартни, премиум и луксозни визитки?Стандартните визитки използват стандартни размери и хромови хартии.

Премиум визитките са със специални трипластови, крафт, металик и релефни хартии, върху които печатът е по-впечатляващ.

Луксозните визитки изполват хромови и плайк хартии, с многоцветен/едноцветен печат. Върху печатът има опция за добавяне на златно, сребърно или релефно фолио.

Мога ли да поръчам визитката ми да е със заоблени ъгли? – Разбира се! Изберете списъка на секцията Завършване и втората опция е Заоблени ъгли.

Каква хартия подхожда на луксозните визитки? – Бихме Ви препоръчали да изпробвате Черен плайк. Печатът върху него изпъква и прави визитката забележителна.

Какво представляват златно, сребърно и прозрачно фолио? – Представляват течни фолиа, които се закрепват на визитката Ви с помощта на налягане и спрямо Вашите желания, може да се постави като изписване или контур към печата. Можете да направите визитката си изцяло от фолио, стига дизайнът Ви да позволява. Златното подчертава луксозния вид на визитката. Прави я специална.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения