Рол банер - Бизнес

{{ getSelectedAttributeName(attributes[3]) }}

{{ selected_print_run }} рол банер от {{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв. ({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Бизнес продукти

Търсим подходящия продукт, моля изчакайте...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Избрани параметри
{{ attribute_type.attribute_type }} {{ getSelectedAttributeName(attribute_type) || '' }}
КОЛИЧЕСТВО {{ selected_print_run }}
Тотал
{{ formatBalance(priceWithVat(selected_item.final_price.price)) }} лв.
({{ formatBalance(selected_item.final_price.price) }} без ДДС)

Рол банерът е истинската звезда на широкоформатния печат. Ползва се от всички!
Той е лек, сгъваем и удобен за транспортиране рекламен материал за всяко събитие, конференция или фестивал. Набива се на очи, определено.
Медията, на която се изработва рол банерът е винил (плътен материал, използван най-често за външна реклама) и се печата едностранно с опция за многоцветен и едноцветен печат.
Този тип банер използва три основни размера, към които се прибавят стойки спрямо точния размер:
  • Винил 80x200cm – стойка за рол банер 80x200cm
  • Винил 85x200cm – стойка за рол банер 85x200cm
  • Винил 100x200cm – стойка за рол банер 100x200cm
Рол банерът се навива механично чрез стойката, поставяща се от двата края на банера. Ние монтираме винила директно в стойката, а вие само го разпъвате на избрана локация!
Let it roll!

Какъв размер е подходящ за рол банер? – Препоръчваме Ви да заложите на най-често използвания размер 85x200cm, подходящ за събития. Банерът се предлага и със стойка 85x200cm.

Какво представлява стойката за рол банер и какъв размер е? – Стойката за рол банер представлява база за навиване, прибиране и съхраняване. Тя е позиционирана в двата края на банера, като в задната част на банера за стойката се закача пилон, придържащ банера изправен. Размерът на стойката на банера е специален за размера на банера, те не са взаимозаменяеми.

Какъв е материалът на банера? – Рол банерът използва винил (съставните му компоненти са PVC и полиестерна тъкан). Винилът е широкоразпространен в рекламната сфера, поради издръжливостта му на външни условия.

Рол банерът съдържа ли калъф за транспортиране? – Да, комплектът на рол банера включва банер, стойка и калъф за съхранение с дружка, удобен за носене.

Подходящ ли е рол банерът за събития навън? – Подходящ е, но само при спокойно време и равна настилка. Препоръчваме Ви да използвате Х банерът при по-нестандартни условия, заради по-стабилната си основа, удържаща на вятър.


Преди да пуснете вашия файл за печат е нужно да спазите няколко изисквания. Независимо каква програма за дизайн използвате, при експортване или запазване на файла трябва да внимавате за:
  • ЦВЯТ – При експортване запишете в полетата за цветови модел CMYK;
  • Резолюция– Резолюцията на файла да бъде задължително поне 96 или препоръчително 300 dpi;
  • Файл – Препоръчителен експорт в PDF или при проблем може също в JPG, PNG, TIFF, EPS;
  • Текст – Големината на текста/шрифта трябва да е минимално 8 pt, за да е четимо върху принта. Действаме с размах!
  • Линии – Минимална дебелина на линиите 0,5 pt (1/2 pt), за да са видими върху принта;
  • Печатаемо поле – При отпечатване и отрязване по точен размер с контур, трябва да си оставите по 2 мм от страна с фона на изображението, за да не излезе бяло поле при отрязване. Или пък да не засегне визията ви. Имайте предвид, че линията за рязане трябва да е по цялата дължина на отпечатъка и да е с 2 мм навътре визуално видим (с различим цвят от отпечатъка – например жълт контур върху тъмен фон).
Не ви отказахме нали?
Ако все пак имате нужда от специалист - наемете наш дизайнер!

Разгледай още

Ако все още не си открил своя принт материал, разгледай нашите предложения