product-generator-arrow-right
product-generator-flow-2

Калкулирай размер и хартия

product-generator-arrow-right
product-generator-flow-3

Качи файл или поискай дизайн

product-generator-arrow-right
product-generator-flow-4

Потвърди поръчката

Изпробвайте нашия калкулатор

Създадохме този калкулатор за ваше улеснение в помощ на това да изберете бързо и лесно материалите, които ви интересуват без да се лутате и да откриете тяхната стойност.

Калкулирай и реши!

Създадохме този калкулатор за ваше улеснение, за да може да изберете бързо и лесно принт материалите, които ви интересуват без да се лутате. Сравнете цените и изберете най-подходящото за вас!

Избери продукт

За едно специално събитие

Най-важните продукти за вашата сватба! Имаме всичко за вашето прекрасно събитие. Специални хартии, красиви дизайни, перлени елементи. Измислете си тема и създайте пакет от принт материали.

Сватбени принтове

Тук сме в помощ на малкия бизнес.


Нямаш дизайн, не разбираш от хартии за печат и не може да се спреш на конкретна принт технология и материал? Знаем! Това е основната цел пред print.bg. Да е в помощ на малкия бизнес и крайния клиент!

Платформа за печат

Сайтът комбинира в себе си калкулатор, дизайнер, печатар, търговец и онлайн магазин в едно. Всичко, от което се нуждаеш на едно място.

Гарантирано качество

В print.bg Може да поставиш фолио, да принтираш идеите си върху премиум хартия, да избереш перфектния размер. Можем да изброяваме още много. Просто опитай!

Как лесно да направиш поръчка в няколко стъпки